Onze Diensten

Ivoren Wachters is marktleider in de verzorging van de nachtreceptie voor gerenommeerde hotel(keten)s van Maastricht tot Groningen. We zijn dag en nacht in beweging en ook dag en nacht bereikbaar. Elke week staan er meer dan de 250 Ivoren Wachters achter de recepties van onze opdrachtgevers. De studenten die voor ons werken zijn MBO'ers, HBO’ers en WO’ers. Ze dragen hospitality hoog in het vaandel, spreken hun talen en leren snel werken met de diverse operationele systemen in de hotels. In de hotelbranche kunnen onze studenten meerdere functies vervullen:

 • Night Audit
 • Nachtreceptie
 • Portier/Roomservice
 • Dagreceptie
 • F&B werkzaamheden
 • Ivoren Wachters kan zowel uw flexibele als vaste diensten invullen.


Vaste diensten

Als wij een vast aantal diensten per week vervullen bij een hotel stellen wij een vast team samen. Zo kunt u rekenen op continuiteit en kwaliteit, hetgeen voor u, de studenten en voor ons prettig en overzichtelijk is. In samenwerking wordt het team ingewerkt waarna de diensten worden ingevuld. Ivoren Wachters stelt per team een Project Manager aan. De Project Manager is uw aanspreekpunt en staat in geval van nood stand-by.

Flexibele diensten

Gaat uw vaste personeel met vakantie? Is uw vaste personeel (langdurig) ziek? Of is het opeens veel drukker dan normaal? U kunt onze diensten ook op flexibele basis afnemen. Door ons grote bestand van ervaren nachtreceptionisten kunnen wij u bijna altijd op zeer korte termijn voorzien van ervaren en gecertificeerd personeel. Uiteraard is een combinatie van vaste en flexibele diensten ook mogelijk.

Bedrijfshulpverlening

Studenten die voor Ivoren Wachters (gaan) werken zijn allen BHV getraind en gecertificeerd. Deze training wordt door Ivoren Wachters georganiseerd en uitgevoerd door een professionele instelling. Deze training voldoet aan alle wettelijke eisen die aan deze training gesteld mag worden.

Pak en refenties

De studenten zijn in bezit van een (donker) pak en wij kunnen referenties geven over hen.

Selectieprocedure

Onze kandidaten gaan door volgende vijf stapen:

 1. Werving
 2. Telefonische screening
 3. Vervolggesprek op kantoor
 4. Referentie check en verklaring omtrent het gedrag (VOG)
 5. Gesprek bij de opdrachtgever


Referentie opdrachtgevers

Op verzoek brengen wij u graag in contact met opdrachtgevers die reeds met ons werken.

Wilt u meer informatie of een offerte?

Derk Waterman (Sales Manager Ivoren Wachters) vertelt u graag meer over de mogelijkheden: derk@ivorenwachters.nl of 06 – 83793429