99.7% leveringsgarantie

Marktleider in de verzorging van de nachtreceptie voor
gerenommeerde hotel(keten)s van Maastricht tot Groningen

Onze diensten

De studenten die voor ons werken zijn MBO'ers, HBO’ers en WO’ers. Ze dragen hospitality hoog in het vaandel, spreken hun talen en leren snel werken met de diverse operationele systemen in de hotels. In de hotelbranche kunnen onze studenten meerdere functies vervullen:

  • Night Audit
  • Nachtreceptie
  • Portier/Roomservice
  • Dagreceptie
  • F&B werkzaamheden

Lees meer

Hoe het werkt

Als wij een vast aantal diensten per week vervullen bij een hotel stellen wij een vast team samen. Zo kunt u rekenen op continuïteit en kwaliteit, hetgeen wat voor u, de studenten en voor ons prettig en overzichtelijk is. In samenwerking wordt het team ingewerkt waarna de diensten worden ingevuld. Ivoren Wachters stelt per team een Project Manager aan. De Project Manager is uw aanspreekpunt en staat in geval van nood stand-by.

Lees meer

Over ons

Ivoren Wachters is marktleider in de verzorging van de nachtreceptie voor gerenommeerde hotel(keten)s van Maastricht tot Groningen. We zijn dag en nacht in beweging en ook dag en nacht bereikbaar. Elke week staan er meer dan 250 nachtreceptionisten van Ivoren Wachters achter de recepties van onze opdrachtgevers.

Lees meer

Brenden Verweij, Hotel Services

Kopje Koffie >