Over Ons

Voor diverse bedrijven voorziet Ivoren Wachters in talentvolle studenten en ambitieuze Young Professionals die een aanvulling zijn in plaats van een invulling. Mensen die voor Ivoren Wachters werken, zijn zelfverzekerd doch bescheiden, enthousiast niettemin nuchter, to the point én flexibel. Met een tomeloze inzet en enthousiasme, ruime ervaring, persoonlijke aandacht en grote netwerk van studenten en Young Professionals schakelt Ivoren Wachters snel en komt het altijd tot optimale oplossingen.

Waar liggen onze wortels?

In 1995 begon Ivoren Wachters als een bureau voor bedrijfsportiers. Het management was in handen van studenten die een ideale bijbaan voor medestudenten verzorgden. Die opzet is eigenlijk niet veranderd. De dagelijkse bedrijfsvoering en de opdrachtgevers wel. In 1999 heeft Ivoren Wachters zich met succes gericht op de hotelbranche en het bedrijfsleven. Zowel grote hotelketens als zelfstandige kleinere hotels behoren tot onze clientèle. Inmiddels zijn we marktleider in de verzorging van de nachtreceptie in hotels. De dienstverlening is uitgebreid naar het bedrijfsleven want Ivoren Wachters voorziet ook diverse multinationals van hoog opgeleid en talentvol personeel, onze Young Professionals.

Plezier

Plezier is één van de kernwaarden van Ivoren Wachters. En plezier straal je uit. Wij geloven dat je het beste werk levert als je plezier hebt. Dat geldt voor onze medewerkers op kantoor maar zeker voor onze uitzendkrachten. Wij volgen onze studenten en Young Professionals op de voet. We hebben één keer per week contact met elkaar. IW’ers zijn gemotiveerd en vinden hun werk leuk. Dat ziet een opdrachtgever. Dat maakt Ivoren Wachters uniek ten opzichte van elk ander uitzendbureau.

Lidmaatschap NBBU

Ivoren Wachters is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en volgt derhalve de NBBU CAO. Voor meer informatie: www.nbbu.nl